Mexicaans restaurant Den Haag

Opzoek naar een Mexicaans restaurant in Den Haag? In onze kleine antojería gebruiken en bewerken wij tien verschillende soorten Mexicaanse maïs die wij verwerken in voor je ogen bereide tortillas, tacos, quesadillas en meer. We zijn het enige Mexicaanse restaurant in Den Haag dat zijn eigen maïs importeert uit Mexico en daarmee onze gerechten maken!

Mexicaans restaurant Den Haag

Dit is niet de suikermaïs die we hier kennen maar de maíz criollo, de inheemse maïs die aan de basis stond van de grote meso-amerikaanse beschavingen zoals de Azteken en Maya’s. Wij hebben onze maïs, bonen en cacaobonen direct ingekocht bij kleine boerenbedrijven in Zuid Mexico en leerden van de boeren vrouwen hoe je tortillas bereidt, waarmee we onderdeel zijn geworden van een traditie die duizenden jaren oud is. Wij gebruiken producten waarvan we de herkomst kennen en die met respect voor mens en milieu zijn verkregen. Bijna alles is huisgemaakt, gebruik makend van de beste ingrediënten en de originele Mexicaanse machines.

Wees welkom in onze keuken, en geniet en ontdek de rijkste smaken uit de keuken van Centraal Mexico, UNESCO Werelderfgoed. Kom langs of reserveer online.