Uit eten Den Haag

Op zoek naar een uniek restaurant voor een avond uit eten in Den Haag? Search no more! Onlangs hebben we bij Cencalli, La Casa del Maíz, onze deuren geopend.  In onze kleine antojería annex taquería in het centrum van Den Haag kun je heerlijk uit eten, zowel voor lunch als diner.

Uit eten Den Haag

We gebruiken en bewerken tien verschillende soorten Mexicaanse maïs die wij verwerken in voor je ogen bereide tortillas, tacos, quesadillas en meer. Dit is niet de suikermaïs die we hier kennen maar de maíz criollo, de inheemse maïs die aan de basis stond van de grote meso-amerikaanse beschavingen zoals de Azteken en Mayas.

Wij hebben onze maïs, bonen en cacaobonen direct ingekocht bij kleine boerenbedrijven in Zuid Mexico en leerden van de boeren vrouwen hoe je tortillas bereidt, waarmee we onderdeel zijn geworden van een traditie die duizenden jaren oud is. Wij gebruiken producten waarvan we de herkomst kennen en die met respect voor mens en milieu zijn verkregen. Bijna alles is huisgemaakt, gebruik makend van de beste ingrediënten en de originele Mexicaanse machines.

Uit eten Den Haag

Wij serveren woensdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 22.00 authentieke Mexicaanse gerechten in het centrum van Den Haag. Bekijk hier de authentieke Mexicaanse diner gerechten die wij ’s avonds serveren. Kom gezellig eten bij Cencalli!

Wees welkom voor een heerlijk diner in onze kleine antojería in het centrum van Den Haag! Klik hier om online een tafel te reserveren.

Uit eten Den Haag